Soms kan het huis te klein worden, of wilt u juist van meerdere kamers een grote ruimte maken.

In veel gevallen is uw woning anders in te delen. Ik kan helpen een keus te maken uit de verschillende mogelijkheden, waarbij ik rekening houd met de ruimte op dat moment, zoals bijvoorbeeld dragende muren.

Wilt u meer woonruimte dan kunt u denken aan een erker of een uitbouw. Dit geeft vaak een groot ruimtelijk effect. Een paar vierkante meter extra kan al maken dat uw kamer plotseling veel groter lijkt. In sommige woningen staat de zolder leeg. Ik kan u adviseren over een effectieve indeling van deze ruimte, waarbij u eventueel ook kunt denken aan het plaatsen van een dakraam of dakkapel.

Maar ook buiten de woning zijn mogelijkheden om te verbouwen. U kunt hierbij denken aan hetplaatsen van een luifel bij de voordeur of een carport.

Verder zijn er ook veel mogelijkheden in de tuin waarbij ik kan helpen. Zoals het maken en plaatsen van een prieeltje of houten tuinstoelen en banken.

Dus als u een idee heeft, bel gerust, er is altijd wel wat mogelijk! U kunt voor ideeen kijken bij het kopje projecten/nieuwbouw

Joomla templates by a4joomla